BLIV SKARP
TIL TEKNIK

Salg handler om mange ting, men en af de mere vigtige er den teknik, du bruger, når du arbejder på at lave et salg.

Med dette salgskursus lærer du at skabe interesse for dine produkter på en positiv og effektiv måde. Forløbet giver dig alle de vigtige salgsværktøjer og metoder via en både praktisk og teoretisk tilgang.
Efter kurset vil du have lettere ved at strukturere og eksekvere dit salgsarbejde, så det rammer både kundernes behov og dine resultatmål. Vi arbejder også med redskaber til din effektive selvledelse og målstyring.

DU BLIVER
BEDRE TIL

KUNDEPLATFORM

Udnyt potentialet i din kundeplatform

ADFÆRD

Forstå andres adfærd

OPTIMERING

Optimér din salgsplanlægning

KOMMUNIKATION

Kommunikér mere effektivt og åbn døre, når salg virker svært

KUNDERS BEHOV

Kortlæg kundens behov, ønsker og udfordringer og skab interesse

TILPASNING

Tilpas dig salgssituationen

SALGSSAMTALE

Forbered og gennemfør den effektive salgssamtale

SALGSKURSUS TIL DIG, DER ARBEJDER MED B2B-SALG/

Dette kursus henvender sig til alle, der arbejder med salg og rådgivning på B2B-markedet, og som har brug for grundlæggende værktøjer til effektivt salg.

Ønsker du at vide mere om kurset, er du velkommen til at kontakte Michael Lynge for mere info på michael@gerhardtlynge.dk – Hvis du ønsker at bestille dette kursus, kan du trykke nedenfor.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du flere medarbejdere, der skal på samme kursus, eller ønsker du et internt kursus, hvor kun din virksomheds ansatte deltager med fokus på de udfordringer, som de typisk stilles overfor? Uanset hvilken forespørgsel du har, er du velkommen til at kontakte Michael Lynge for et uforpligtende tilbud.

Vi skræddersyr gerne både et kursus og en pris.